Elintarvikehelvetti

05.02.1967 00:01

Vain kotiruuassa on E-koodeja (nii ja mustikassa tietysti) muu on puhdasta ...tottakai. Lopullinen ruuan puhtaus saadaan aikaan klooraamalla ja säteilyttämällä

Samalla mietityttää muutama asia .....

Kuinka vanhaa  pulla voi olla, että sitä voi sanoa vastaleivotuksi?
Kuinka vanhaa mehu voi olla , että sitä voi sanoa tuoremehuksi?
Kuinka paljon suklaassa pitää olla kaakaota, että se on suklaata( pitääkö olla ollenkaan)?
Pitääkö vaniljajäätelössä olla vaniljaa?
Montako prosenttia kahvipaketin kahvista pitää olla puhdasta kahvia , että sitä voi sanoa kahviksi?
Paljonko hampurilaisen pihvissä voi olla maissia , että se on jauhelihapihvi?
Pitääkö hunajassa olla yhtään hunajaa vai voiko se olla synteettinen tuote , että sitä voi sanoa hunajaksi?
Pitääkö savukala olla oikeasti savustettu , vai riittääkö savun mauksi pelkkä savuaromi , että sitä voi sanoa savustetuksi?
Kuinka monta prosenttia kinkussa pitää olla lihaa , että sitä voi sanoa kinkuksi?
Montako teollista lisäainetta leivässä saa olla , että sitä voi kutsua perinteisin menetelmin valmistetuksi?

Niin.....näitä minä mietin